luni, 15 septembrie 2014

Cine suntem?




Ne deschidem inimile și meșteșugim cu pasiune și mulțumire lucruri mărunte, lucruri banale poate, dar care ne aduc multă bucurie. Din rodul mâinilor noastre ne hrănim și ne încălzim sufletele atunci când toate ne par grele și nu ușor de purtat.
Aceștia suntem noi, Mihai și Iulia, doi tineri cu mult entuziasm și dor de lucrul mâinilor bunicilor noștri. Încercăm să retrăim povestea lor, o poveste simplă, aducătoare de pace și liniște sufletească. Ne descoperim talanții rând pe rând și ne încurajăm unul pe celălalt în realizarea visurilor noastre.
Ne propunem să urmăm firul vieții noastre cu dorul după Dumnezeu și frumos. Scriem, croșetăm, decupăm, ne imaginăm și creem, împletim și ne jucăm în pas de origami și quiling. Pentru că lumina și culorile ne aduc mereu un plus de energie, pictăm adesea ce ne trece prin cap și ne conturăm ideile pe rame de oglindă, pe cufere și cutii pentru bijuterii, căni și pahare.
Revistele și imaginile colorate ne inspiră deseori, dar nouă ne place să retrăim simplitatea și de aceea nu pierdem ocazia de a așterne cu drag în casa noastră covoarele și lucrurile lucrate cu migală de bunica. Iubim portul popular românesc și țesăturile și ne decorăm casa cu mândrie în stil tradițional românesc.
Citim ce ne place, bucătărim cu timp și fără timp, combinăm și aromatizăm în ritm de liniște și entuziasm. Când împrejurările ne permit, călătorim și fotografiem cu sufletul momentele cele mai frumoase pe care le trăim cu mila lui Dumnezeu.
Vrem să facem de toate și să mulțumim pentru toate. Avem dragoste pentru frumos și deschidere către trecut și viitor. Prezentul îl trăim așa cum știm mai bine.
Facem pași mici, dar siguri și suntem bucuroși să împărțim gândurile, bucuriile și chiar îngrijorările noastre cu voi.

2 comentarii:

  1. Nu știu dacă am citit rânduri mai frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  2. Va admir pentru îndeletnicirile voastre! Frumoasă descriere v- ați făcut!Nu este un lucru mai frumos decât să te poți întoarce în trecut ( în asemenea vremuri) și să păstrezi tradiția și portul popular,să îți poți aminti cu drag de bunici și străbunici și să îți păstrezi sufletul curat!! Felicitări!!

    RăspundețiȘtergere